Doeltreffende stripcommunicatie naar bewoners bij renovatie, groot onderhoud, sloop & nieuwbouw.

lijn_3b1151lijn_3b1151

Renovatie Strips 

In opdracht van 'Woonstichting Thuis' zijn er in totaal 3 strips ontworpen. Deze strips bevatten informatieve verhalen over de renovatie van flatgebouwen aan de Offenbachlaan in Eindhoven. Naast strips bevat dit project ook deurhangers, attentie kaarten, bouwborden, nieuwsbrief template en buurtborden. Locatie: Blaarthem, flats Offenbachlaan in Eindhoven, 04-2013 t/m 10-2013.

Renovatie en Grootonderhoud Strips 

Drie strips in het teken van renovatie en grootonderhoud in de wijk Naastenbest-Oost. In opdracht van 'Woonstichting thuis' te Eindhoven. Dit project bevat naast strips ook deurhangers, attentie kaarten en een nieuwsbrief template. Locatie: Naastenbest oost, flats kijkduinstraat in Best, 12-2014 t/m 07-2015. 

Sloop Strips

Wijk Breukelen, Hendrika van Haeftenstraat en Van Hugenpothstraat in Boxtel. In opdracht van woonstichting St. Joseph te Boxtel,07-2015 t/m 12-2016. Dit project bevat strips, deurhangers, bouwborden, nieuwsbrief template en informatie panelen. 

Project Documentatie

Tijdens diverse opdrachten hebben wij gewerkt met verschillende communicatiemiddelen. Ons doel hierbij is het stimuleren van persoonlijk contact en het consequent doorvoeren van de identiteit.  Ge├»nteresseerd in uw eigen Infostrip? Wij zijn u graag van dienst, u kunt ons altijd mailen